Systeembeheer Emmeloord


systeembeheer emmeloord

Uw netwerkomgeving en Computers

Uw netwerk en uw computers zijn belangrijk voor uw bedrijf en moeten voldoen aan de eisen van standaardisatie, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en performance.

Onze dienstverlening sluit hierbij aan met diensten als Offerte & Selectietrajecten, Installatie & Implementatie en Systeembeheer & Support.

 

Offerte & Selectietrajecten

Businessman analyzing investment chartsNieuwe computers of programma’s nodig? Op basis van uw behoefte en de bestaande omgeving, bepalen we onafhankelijk hoe de nieuwe omgeving er uit moet komen te zien.

Vervolgens selecteren we de bijpassende leveranciers en kijken we kritisch naar de uitgebrachte offertes waarbij we niet alleen letten op de juiste prijs – kwaliteit verhouding maar ook naar aangeboden garanties, het onderhoud en de ondersteuning.


incite installatie

Installatie & Implementatie

Tijdens de installatie en implementatie zorgen we ervoor, dat de nieuwe omgeving voldoet aan de eisen voor maximale beschikbaarheid, veiligheid en snelheid. Na oplevering maken we afspraken of beheer en ondersteuning van de nieuwe omgeving.

Onze dienstverlening sluit hierbij aan met diensten als Offerte & Selectietrajecten, Installatie & Implementatie en Systeembeheer & Support.

 


Systeembeheer & Support

slider-helpdeskAls de implementatie klaar is, zorgen we ervoor dat de nieuwe infrastructuur blijft werken zoals is afgesproken met onze diensten op het gebied van systeembeheer en ondersteuning.
Mochten er toch problemen of vragen zijn, kunt u binnen de gemaakte afspraken, een beroep doen op onze online helpdesk: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Onze klanten