Progress Database Quickscan, de APK voor uw database

APK voor uw database

Net als uw auto heeft de Progress database van uw ERP omgeving ook regelmatig controle en onderhoud nodig. Gebrek aan onderhoud zorgt voor storingen en een slechte performance van uw ERP omgeving met als gevolg: ongeplande down time, ontevreden gebruikers en niet te vergeten: extra kosten. Met onze Database Quickscan zijn deze  problemen eenvoudig te voorkomen. Tijdens de QuickScan controleren wij uw omgeving op een aantal punten:

  1. Conditie van de database
  2. Performance van de omgeving
  3. Veiligheid & beschikbaarheid van de data

Op basis van de Quick Scan ontvangt u van ons een uitgebreid adviesrapport met daarin een overzicht van de gevonden problemen, de oplossingen en aanbevelingen.

Kosten

De kosten van een Progress Database Quickscan bedragen eenmalig € 495,- (excl. BTW). Hiervoor voeren wij de QuickScan uit en ontvangt u van ons een adviesrapport met betrekking tot de conditie van de database(s), de performance van de omgeving en de veiligheid en beschikbaarheid van de data. In nader overleg voeren wij ook graag de aanbevelingen uit die worden genoemd in het adviesrapport.


Aanmelden

Ook liever geen ontevreden gebruikers als gevolg van ongeplande downtime en slechte performance? Meld u nu aan voor onze Progress Database APK.

[contact-form-7 id=”856″ title=”aanmelden progress database quickscan”]


Onze klanten